Friday, 15 July 2011

Penghuni Baru TPR

Sire : Holland Lop (3 gen pedigree)
Dam : Lionhead Double Mane (MM)

Kesimpulan awal.

Aku tak tau ikut baka apa si anak arnab ni (sekarang ni masuk minggu ke-3).

Anak yang dilahirkan semuanya 4 ekor. Seekor Lionhead Double Mane dan 3 ekor lagi seperti dalam gambar kat bawah ni... Tapi yang Lionhead tu dapat bertahan 5 hari sahaja. Yang 3 ekor ni aku tak tau adakah Lionhead No Mane/Single Mane atau Holland Lop/Holland tang tak Lop....

Aku akan update lagi pasal kisah 3 ekor anak arnab ni minggu depan...

Kalau ada sebarang komen, sangat dialu-alukan...

Aktiviti selepas bangun tido...
Lionhead atau Holland Lop?
Holland Lop tapi telinga ikut Lionhead... Mcm mana tu...

1 comment:

  1. Kenapa pulak campur macam tu brader?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...